Despre Noi

Câteva cuvinte despre noi

Suntem Euxin Company Exim SRL, o firmă înfințată acum 30 de ani. În acest timp ne-am dezvoltat continuu și am acumulat o vastă experiență, atât în domeniul fotografiei, videografiei, cât și în domeniul personalizării obiectelor.

De-a lungul timpului am luat parte la o mulțime de evenimente și am onorat numeroase comenzii importante.  Acestea ne-au ajutat să ne îmbunătățim serviciile și să oferim servicii foto/video de calitate. De asemena putem da viață oricarui obiect. Personalizăm orice obiect prin print UV, sublimare, gravare laser si alte metode inovative.

Fiind o firmă cu tradiție, și de asemenea beneficiind de numeroase aparaturi, putem raspunde oricariei provocari.

Clienții noștri au oportunitatea de a colabora cu o echipă energică și serioasă. Fie că este vorba despre emoția nunții, despre un botez magic sau despre o petrecere, vă putem ajuta să creați amintiri care sa rămână peste ani. Ne ocupam atât de fotografierea evenimentului, cât și de printarea albumelor, fotografiilor, stik-uri, cd-uri.

Avem numeroși colaboratori, cu diferite viziuni. Astfel, putem veni în întâmpinarea celor mai sofisticate gusturi și pretenții ale clientilor noștri.

 

O parte importantă din activitatea noastră o desfășurăm în școli și grădinite. Credem despre noi ca ne pricepem cu cei mici. Oferim super pachete cu amintiri pentru evenimentele importante din anul școlar.

TESTIMONIALE

Ce spun clienții

Am colaborat cu Fotovideo pentru un mic eveniment si am fost foarte multumita. Recomand.
Nagy Dana
Am facut poze la gradinita cu ei. Super calitate, au iesit niste produse minunate.
Rus Marian
La gradinita grupa fetitei a facut poze cu ei si noi am mai avut nevoie de produse extra pe care nu le-am comandat initial. Am sunat la ei si am fost la studio. Foarte promti si draguti.
Urcan Cristi